Till Emmas rosa dessertbord var jag ju bara tvungen att försöka mig på Macrons. Har blivit lite avskräckt efter att ha sett div bakprogram där de sagt att det är i stort sett omöjligt att lyckas med dom. Det tog ungefär ett år, från första gången jag hörde talas om dom tills jag vågade testa.
Det blev macrons med hallonsmörkräm. Naturligtvis sprack dom. Men jag är ändå ganska så nöjd med resultatet. Nästa gång ska jag fylla dom mer. och använda en annan hushållsfärg som blir skarpare.
Det blev macrons med hallonsmörkräm. Naturligtvis sprack dom. Men jag är ändå ganska så nöjd med resultatet. Nästa gång ska jag fylla dom mer. och använda en annan hushållsfärg som blir skarpare.
Foto: Privat
Nu är min lunch slut, så jag ska gå tillbaka till jobbet. Kram på er!!
Vad fina de blev. Jag testade i somras och mina såg katastrofalt dåliga ut... men de var goda. :-)
SvaraRaderaDet blev himla fina och snygg ask du lagt dom i
SvaraRaderaDom blev jättefina..Var likadan som du innan jag vågade testa..Gjorde sex satser innan jag blev nöjd
SvaraRaderaDet blev jättefint! Inte gör det så mkt att de spricker lite!!!
SvaraRaderaJag tycker de blev bra jag. Jag har själv bara gjort dem en gång, men jag var inte så jätteförtjust i dem...lite för söta för min smak.
SvaraRaderaMen det var en otroligt fin ask du hade att lägga dem i! Lite avis ;-)
God Jul önskar vi på The Strange Bakery. Hoppas du får en underbar julhelg!:)
SvaraRaderaÖnskar dig en riktigt god jul!
SvaraRaderaGod Jul till er med!!
SvaraRaderaGod Jul på dig med
SvaraRaderaGod jul och god fortsättning!
SvaraRadera