torsdag 23 juni 2011

Till tjejerna

Mina små prinsessor är så tappra... de ser mig stå och baka nästan jämnt och sällan får de smaka. För även om jag i stort sett bara bakar till familj, vänner och bekanta så är det sällan som vi faktiskt är med på kalasen där de bjuds. Nu i lördags tittade de storögt på alla vackra rosa tårtor i köket och jag kunde riktigt se på dem att de funderade på hur i hela friden det inte skulle kunna bli nån tårta över till dom.

Så jag var ju tvungen att göra en liten en till dom också. Dom blev överförtjusta. Jag hade en bild på dem tillsammans med tårtan, men den lyckades bli raderad. Tråkigt. Men med tanke på hur mycket kort vi tar (min man har räknat ut att vi i genomsnitt tar tre kort i timmen), och att det är första gången det händer... så mår det väl vara hänt.

Glad midsommar!

3 kommentarer:

  1. Åh vilken vacker tårta! Dina barn måste blivit jätteglada för den!!!! Min dotter ser mig också ofta stå och baka och hon är inte den som ger sig. Hon har flertalet gånger knäckt några macarons och så säger hon "oj mamma, den var trasig så den kan ju jag ta....". Slug liten dam! Du har gjort ett fantastiskt jobb med tårtan :). Ha en riktigt härlig midsommar, hoppas ni får sol och blå himmel och massor av jordgubbar!

    SvaraRadera
  2. Så fint! De måste blivit jätteglada!

    SvaraRadera
  3. Klart tjejerna ska ha en egen tårta. Jättevacker blev den.

    SvaraRadera