onsdag 4 april 2012

Tårta till Pappa

I måndags fyllde pappa år. Jag gjorde en tårta, men hade inte så mycket tid. Så det fick bli en enkelt dekorerad tårta. Han har en byggfirma, så det fick bli lite verktygstema.
Tårtan bestod av vaniljbottnar. Banan med chokladbitar, Rårörda jordgubbar och jordgubbsmousse. Den är spacklad med grädde och täckt med marsipan.
Grattis på födelsedagen, älskade pappa! Hoppas du är nöjd med din dag!

4 kommentarer:

 1. Hamnade här på din blogg av en slump. Jag måste bara skriva till dig & säga vilka fantastiska tårtor du gör!! Helt otroligt vad duktig du är. Är detta alltså bara en hobby? Inte ditt riktiga jobb? Man kan ju tro att du inte gjort annat i livet än gjort tårtor & figurer så duktig som du är =) Kan du inte visa lite bilder under arbetets gång? Ge lite tips på hur man gör saker & hur man ska tänka när man ska skapa en figur (rorry tex). Det vore jätte intressant. Ha en glad påsk! /Malin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!! Vad roligt att du gillar vad jag gör. Ja, det är bara en hobby, men vem vet... framtiden kanske ser annorlunda ut ;-). Jag ska försöka mig på lite steg-för-steg. Problemet är bara att jag oftast inte vet hur jag ska göra innan jag börjar ;-), därför tänker jag aldrig riktigt tanken att jag borde fota. jag ska bättra mig.
   Lite sent nu, men glad påsk till dig med!!

   Radera
 2. Hejsan!Följer din blogg och tycker du är jätteduktig på tårtor :) Tänkte höra med dej vart du har köpt formarna till dina bolstäver?Har letat men inte funnit dessa runda goa i formen.Tack på förhand för svar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! Vad kul att du följer min blogg! Formarna har jag köpt på Strössel och annat. Här har du en länk:
   http://www.strosselannat.se/plunger-utstickare/alfabetsiffror/windsor-clikstix-groovy-upper-case-1.html
   Ursäkt det sena svaret! Hoppas du ser detta och blir hjälpt av det!

   Radera