söndag 4 november 2012

Min egen tårta #2

Ledsen att det är lite glest med inläggen nu för tiden. Jag har varit tvungen att dra ner på bakandet lite eftersom jag har börjat jobba heltid. Och om sanningen ska fram så har jag inte haft nån riktig lust heller. Men om ett par veckor fyller min yngsta tjej Emma fyra år, och då blir det baka av igen. Hon önskar sig ett spindelmannen-kalas! En speciell liten tjej ;-).

Detta var en av mina egna tårtor. Fantasin tröt å det grövsta och jag slängde bara ihop nåt. Lite glitter och min ålder hamnade i vingarna. Som trots att de ser svåra ut, faktiskt går riktigt snabbt att göra. 

Jag kommer inte ihåg vad den smakade, men jag tror den var god ;-), den är iaf spacklad med grädde och täckt i marsipan. 


En av anledningarna till att jag inte velat baka är att min söta lilla katt har försvunnit. Alice blev inte ens två år. Man hoppas ju förstås att hon ska komma tillbaka igen, men en liten katt med så tunn päls som absolut inte vill vara ute om det är under +10 grader, är nog inte bara ute och roar sig så här års. 
Jag har förlikat mig med tanken på att hon inte lever längre, men det känns så svårt att inte få veta vad som hänt. Jag mår så dåligt av tanken på att hon kanske varit skadad och legat och lidit någonstans och undrat varför vi inte kommit för att hjälpa henne. 

Ok, jag ber om ursäkt för det deppiga inslaget. Hoppas ni alla har en bra kväll. Tänd massa ljus och kryp upp i soffan med nåt gott. Det ska jag göra. 
Kram på er!

4 kommentarer: