måndag 28 november 2011

Hello Kitty till Emmy

Min gamla jobbarkompis, Daniel, ville ha hjälp med en tårta till sin Emmy. Som, så många andra tjejer, är galen i Hello Kitty.

Den ser väl ut rätt så mycket som de andra Kitty tårtor jag gjort, men för första gången blev jag nöjd med själva katten. Proportionerna blev rätt för en gångs skull. Och så älskar jag färgerna på denna tårta. Den dova rosa är helt underbar :-).
Innehåll: Blåbärsmousse, hallonmousse hallon och blåbär blandat i lite grädde. Spacklad med chokladsmörkräm och dekorerad i sockerpasta/ modelleringspasta.
Grattis på födelsedagen Emmy, önskar jag och Kitty!

8 kommentarer:

 1. Herregud så fin tårta, alla detaljer. Hennes klänning är helt underbar och blommorna har en riktigt häftig tvist! Denna tårta gillar jag verkligen! Precis som alla dina andra .. hah :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tusen tack! Vad roligt att du gillar mina tårtor! :-)

   Radera
 2. Men åh, vilken helt underbar tårta. Den här har allt vår dotter vill ha. Vad kostar den om du skulle göra och vart bor du?
  Malladesign.blogspot.com

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, vad kul att du gillar den. Tyvärr så bakar jag inte till andra än vänner och familj, pga regler som jag själv inte rår över. Men tack för förfrågan.

   Radera
 3. Aaah jättefin, kvittar hur många Hello Kitty-tårtor jag ser eller gör, jag älskar också den katten :-) Jättesöt blev den!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket Maria! Det betyder mycket när det kommer från dig. För ingen gör Hello Kitty (eller nån annan modellering) som du :-)

   Radera