fredag 30 december 2011

Top Model Tårta


Vad kan en 8-årig tjej vilja ha på sin tårta? Ronja ville iaf ha Top Model. Och då menar jag inte TV programmet utan leksakerna. Om man nu kan kalla det leksaker. Det är nog mest pysselsaker, med inriktning på mode.
I vilket fall som helst, så var det inte helt lätt att hitta nåt på google bildsök om dessa tjejer. De flesta bilder jag hittade var jättesmå, men tillslut hittade jag denna och bestämde mig för att försöka kopiera den.
Det var extremt svårt att få till samma "glamour", och de svarta konturerna förstörde lite. Men utan dom såg det inte heller bra ut. Det enda jag kan säga att jag är nöjd med på denna tårta är ögonen och håret (färgen, inte konturerna).

Hoppas iaf att Ronja gillade den.

Smak: Hallon och Choklad
Jag vet att en vital del fattas på min tjej, men det kunde inte hjälpas, hur jag än gjorde såg hon fånig ut. Man behöver nog ingen näsa... visst inte? :-)

Till slut vill jag önska er alla
Ett Riktigt Gott Nytt År!

5 kommentarer:

 1. Tycker hon är jättefin utan näsa! Hello Kitty har ingen näsa heller =)

  Det är svårt det där med konturer, ibland behövs de och ibland inte...

  SvaraRadera
 2. Ehhh... får skylla på den sena timman... HK har ju visst näsa.. men ingen mun, så är det ju =) Vissa vitala delar kan saknas utan att det stör, det var det jag menade egentligen...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hihi, Ja, visst är det så. Alla delar behövs inte alltid.

   Radera
 3. Men vilken "snygg" tårta.. Tycker du fångade henne på pricken.. Hon är supersöt.. Otrióliga ögon. pluttig mun.. Så charmig..

  SvaraRadera