onsdag 22 februari 2012

50/50 tårta... i dubbel bemärkelse

Min morbror och hans fru har båda fyllt 50 med bara ett par veckors mellanrum. Jag ville överraska med en tårta till kalaset.

Jag är faktiskt mycket nöjd med denna tårta.
Tyvärr var det ganska mörkt när jag fotade, så bilderna blev inte superbra. Ena sidan av tårtan är min morbrors, som är bowling-kungen i stan ;-).
Andra sidan, som är lite mer kvinnlig, är hans frus som är en riktig teater-apa ;-).
Medans jag gjorde den så slog det mig att det såg ut att bli en bröllopstårta, men tänkte att det gjorde inte så mycket eftersom kalaset ändå var på alla hjärtans dag. Lite romantik kunde ju inte skada. Då visste jag inte hur rätt jag hade. Min morbror och hans fru överraskade oss alla med att förnya sina vigsellöften.
Tårtan innehöll: Ljusa bottnar, rårörda jordgubbar, jordgubbsmousse, chokladmousse(i den övre tårtan) och Geisha fluff (i den undre tårtan).

6 kommentarer:

 1. Åh, den är ljuvlig!

  Vad passande det blev att de förnyade sina löften när du gjort en sån fin tårta! :)

  SvaraRadera
 2. Jättevacker tårta! Visst är det kul med tårtor som har två olika sidor eller som i detta fallet även fick en tredje sida ;)

  SvaraRadera
 3. Men gud vilket härligt sammanträffande... eftersom den är lite bröllopslik kunde det ju verkligen inte bli bättre :) Härligt med att ha en för varje sida åxå.. tårtan är kanon fin.. vad duktig du är ;)

  SvaraRadera
 4. Den var både jättegod och jättefin, dom blev verkligen överaskade.

  SvaraRadera
 5. Tack ska ni ha alla! Jag är riktigt nöjd med denna, både med det lustiga sammanträffandet och utseendet på tårtan. :-)

  SvaraRadera
 6. wow..de maskerna var sååååå sjukt snygga

  SvaraRadera