tisdag 14 februari 2012

Gitarrtårta

Jag har gjort ett par tårtor till lilla Vanessa. Både till hennes dop och ett-års dag. Du kan se dom här och här. Men denna gång var det Vanessas pappa Armas som fyllde år. De ville ha en liten tårta, lagom till 4 personer. Och det skulle vara en musiktårta. Gärna en gitarr och jag skulle låta mig inspireras av Elvis... Elvis. Som jag kämpade med detta tema. Om man inte får ta med Elvis själv, hur ser man då att det är Elvis?! Vet inte jag om jag lyckades med temat, men guld och glitter är väl lite Elvis... och han var ju en stjärna ;-), tänkte göra noter, men efter stjärnorna så insåg jag att det skulle blivit för plottrigt.
Gitarren fick bli stränglös, för jag visste hur jag skulle få till det utan att förstöra gitarren som jag redan hade knåpat på ett bra tag. Men Armas var glad ändå. Armas sambo berättade efteråt för mig att han hade sparat gitarren. Det är alltid ett bra tecken :-)

Innehåll: Ljusa bottnar, After Eight Fluff, Rårörda Jordgubbar och Jordgubbsmousse. Spacklad med chokladsmörkräm.

2 kommentarer:

  1. Jättesnygg tårta! Tycker inte alls att det gör något att gitarren är stränglös, och visst känns det lite Elvis om den :-)

    SvaraRadera
  2. Cool! Tycker du lyckades bra med temat. Tycker som föregående talare att den var snyggare utan strängar, finns ju gränser vad man kan fixa med socker :-)

    SvaraRadera