söndag 22 juli 2012

Ofrivillig blogpaus

Hej alla vänner. Ledsen att jag varit frånvarande. Vi har haft en massa otur på sistone inkluderat två diskkrascher i datorn. Den sista var riktigt jobbig eftersom alla våra foton från 2012 har raderats. Som tur är hade jag lagt mina obloggade bakverk på en annan disk, så de finns kvar... men alla bilder på min familj är borta.

Så ett tips från mig till er. Gör backuper, gärna flera stycken. Vi har alltid varit duktiga med det, men olyckan var till slut framme ändå.

Jag kan tyvärr inte bjuda på nåt gott idag, för jag är hos mina svärföräldrar och firar min goa svärmors 70 års dag. Hon kan baka hon. Att vara här är drömmen för en kakälskare som jag. Hon bullar upp helt otroliga bakverk, kakor och bullar, flera gånger om dagen. Avis? Det borde ni vara ;-).

Men jag ville bara förklara varför jag varit borta, imorgon kommer det bider på en av de senaste tårtorna. Det finns några att se fram emot, en vit blomtårta, en PetShop inspirerad tårta med tillhörande dessertbord och en väsktårta. Den sista är jag så stolt över att jag skulle kunna spricka ;-).

Så där, nu väntas det visst fika här igen. Kram på er alla!!

1 kommentar:

  1. Åh så trist att alla familjebilder försvann! Ser fram emot att se fina bilder imorgon! :)

    SvaraRadera