måndag 13 augusti 2012

Kaksaker från Chef & Co

För en stund sedan fick jag ett paket i brevlådan från Chef & Co. En rolig liten butik på nätet med produkter för köket. I detta paket fanns två uppsättningar med saker för kakbak. Ett till en av er, kära läsare (som ni ska få tävla om) och ett som jag skulle testa. 

Det var två riktigt roliga saker. Ninjabread men- kakformar och Home Made- stämpel.
 Jag hade jätteroligt när jag bakade dessa kakor. Barnet i mig kom fram. Så att göra dessa kakor med barn måste ju vara en riktig hit. 
 Slagsmålet fortsätter i ugnen ;-).
Jag har länge velat prova att dekorera kakor med Royal Icing och detta var ju ett ypperligt tillfälle. Resultatet blev långt ifrån perfekt, men jag är nöjd för att vara första gången.  
Gillade dessa former jättemycket. 

Hembakat- stämpeln har jag tittat på många gånger och funderat på att köpa. Den var mycket större än jag trott, men helt underbar att använda. Kakorna lossnade lätt och det var lätt att få ett jämnt resultat. Den var även jättelätt att diska.
 De blev ju fina som de var. Längtar efter att få testa de på julens pepparkakor. Men jag kunde inte hålla mig med kristyren eftersom jag ändå hade börjat.
 Det blev en brokig skara kakor, var ju tvungen att testa olika tekniker. Mest nöjd är jag med de prickiga.
 Tjejerna älskade verkligen Ninjakakorna och åt så de storknade.
 Emma visar vad fin man blir när man äter svart kristyr ;-)
Håll utkik här på bloggen eller på Thummans tårtor på Facebook, så ni inte missar tävlingen där ni kan vinna dessa roliga prylar. Tävlingen kommer denna vecka. 

 Tack så mycket Jörgen på Chef & Co för möjligheten att få testa dessa produkter, det var jätteroligt! Nu alla vänner... kika in till Chef & Co och hitta era egna favoriter till köket. Mitt nästa köp blir absolut Metallicsprayen. Är så trött på att borsta allt jag vill ha glittrigt. 

4 kommentarer:

 1. Åh vad fina kakorna blev!! Tycker du har täckt dem jättesnyggt med icingen :) Tror de där ninjakakorna skulle bli otroligt populära här hemma... :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Pernilla!! Jag ska definitivt testa icing igen, jättekul var det!

   Radera
 2. Jättefina kakor! Några av de runda ser ut att ha vågig kant (stämmer det?), får man fråga var du köpt den utstickaren (heter det så)?

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Var kan man köpa de fina Ninja kakformarna!? Min son är en ninja galen liten pojke. Han ska bli världens lyckligaste pojke om han får såna kakor :)

  SvaraRadera