tisdag 25 februari 2014

Vill du lära dig mer om tårtdekoration?

Då ska du skynda dig och köpa ett exemplar av denna film. 
"Sockerkonst med Jenny Borg - Lär dig att dekorera tårtor"
Den dök upp i min brevlåda härom dagen och nu har jag äntligen haft tid att titta på den. 
Tack snälla Jenny på Sockerverkstan!! 
Det är en mycket bra och pedagogisk film för dig som är ny på tårtdekoration, men även användbar för oss som har hållit på ett tag. Jag lärde mig t.ex mycket bra spritstekniker.

I filmen går Jenny igenom allt ifrån alla sorters olika verktyg, till hur man täcker en tårta och spritsar blommor och bårder. Mycket användbart. Jag önskar att jag hade sett den för 5 år sedan då jag började (då fanns det inte samma utbud av hemsidor, butiker och forum som idag), det hade besparat mig mycket tid (på google) och frustration över att inte finna svar på mina frågor. 

Hon delar även med sig av många små användbara tips som man kanske inte tänker på själv i första taget, men som avsevärt förenklar ditt skapande. 

Jag förväntade mig suck och stön från barnen när jag stängde av barnprogrammen och skulle titta på "mamma-TV". Men döm av min förvåning när plötsligt både 5 och 6-åringen satt snällt och tittade och förundrades över hur duktig Jenny var.

Vill du köpa denna film så kan du följa någon av länkarna här under:Ha en bra dag alla mina vänner! Njut av vårsolen som äntligen har hittat oss! Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar