lördag 15 maj 2010

Huset


Det har hänt mycket sen sist. Det viktigaste är att jag har fått nytt jobb. En heltidstjänst på ELON. Det känns jättekul, men läskigt. Och det värsta av allt är att jag måste lämna det underbara Utellus. Men det är ändå dax att jag erkänner att jag inte var nå bra på jobbet. Jag kom inte i närheten av de mål som de satt upp för mig, och det var ju ganska knäckande. Och man kan ju inte hålla sig kvar vid ett jobb, bara för att man gillar stämningen och arbetskamraterna... Jag kommer sakna er, bara så ni vet.

Nästa roliga händelse är att Lillebror med familj är här över helgen. Vi har ju inte sett lilla Wilda sedan hon var nyfödd och nu är hon 3 månader. Och ett riktigt litet charmtroll. När man pratar med henne och gör konstiga ljud så lyser hon upp och ler med hela ansiktet. Verkligen jättekul att dom är här.

Vårat hus är optimalt för gäster. De får hela undervåningen för sig själv, och där nere har vi hela 7 sängplatser. Naturligtvis finns det mycket med detta hus som inte är perfekt, men det är vårat hus och vi älskar det!!


Foto: Privat

2 kommentarer:

 1. Vi kommer ju att sakna dig också! Men jag hoppas verkligen att du kommer och hälsar på, OFTA! :)

  Bamsegrattis till nya jobbet och stort lycka till!!!

  Kram från Maria

  SvaraRadera
 2. GRATTIS!!! Jösses vad kul. Inte illa att lyckas få två jobb bara sådär:-)
  Elon...är det i Hedemora??

  Grattis igen. Det dumma med att du jobbar är ju dock att vi inte hinner ses något:-)
  Kraaaam!

  SvaraRadera