måndag 17 maj 2010

They came bearing gifts...

Lillebror m. familj har åkt hem nu. Nu kommer det ta några månader tills vi ses igen... det är verkligen tråkigt att de bor så långt bort.

Micke har gjort en tårtställning åt mig. Jättefin! Han är så begåvad. Och Lina hade med sig supersöta små virkade tårtor åt flickorna. De blev jätteglada. Det har verkligen varit fantastiska att ha dom här och jag saknar dom redan.

Foto: Privat
Jag ska förmodligen måla den vit. Modellen är häftig... den får det att se ut som om tårtorna svävar. Och det är superstadigt, orkar 18 kg tunga tårtor på var våning ;-). När lillebror gör någonting, så gör han det ordentligt.

Om man beställer bröllopstårta av mig, får man låna denna ställning.

De fick lite gamla barnkläder av oss och som tack åkte de ut och köpte de finaste små halsband åt flickorna... bättre present hade de inte kunnat köpa. De älskar halsband och har haft på sig dem varje vaken sekund sen de fick dem.
Foto: Privat.
Amandas har en prinsesskrona och på Emmas står det busunge! Mycket passande!

2 kommentarer:

 1. Nämen vad duktig Micke är! Suuuuperfin ju! Kommer bli superfint med dina tårtor på! Ser fram emot att se bilder sen när alla tårtbeställningar kommer!

  SvaraRadera
 2. Hej!

  Hittade din blogg av en slump när jag googlade på traktor för jag skulle modellera en till min sons 2-års tårta! Du är grymt duktig! :)

  I alla fall, så blev jag väldigt nyfiken över din tårtställning du fått av din bror! Har en kompis som är plåtslagare och skulle vilja att han gjorde något liknande som den du har för jag gillar inte de ställningar då det blir ett hål i tårtan... plus att de är ju så himla dyra att köpa! skulle du vilja dela med dig vad du har för mått på de olika "hyllplanen" och vad det är för material!? Skulle bli jätteglad i så fall, du kan svara här på din blogg för jag är inte inne på min så ofta nämligen...

  Kramar Therese Wahlström

  SvaraRadera