fredag 15 oktober 2010

Att baka med barn.

Ja, även den mest rutinerade "bakare" kan få fuska ibland. Det gjorde vi här om dagen, mina barn och jag. Köpte en låda prinsess-muffins-mix från Dr Oetker. Mina barn är nämligen bara 1 och 3 år och har inte så lång "attention span" så detta var perfekt, bara att blanda.

Sedan bjöd de mormor och morfar på fika... men eftersom de inte kunde komma på en gång var jag tvungen att muta med glass så de skulle låta bli att åta av muffinsen innan de kom. Riktig socker-dag!

Foto: Privat

7 kommentarer:

 1. Vilka härliga bilder :) klänningen med muffins var ju jättesöt och passande =) Kan tänka mig att flickorna stortrivdes med bakningen :)

  SvaraRadera
 2. Tack Milli! Och tack oxå för länkningen på din blogg!! Ha en bra dag!

  SvaraRadera
 3. Vilka sötisar!! Mysigt med lite bakhjälp =)

  SvaraRadera
 4. Vad härligt med bakhjälp! Jag tycker det är så roligt när min Algot vill hjälpa till och baka. Förra helgen trodde jag att han skulle komma och hjälpa mig, men det ville han inte. Det slutade med att grannflickan och jag stod och bakade muffins medans Algot lekte för sig själv. :-)

  SvaraRadera
 5. Härligt med små hjälpredor i köket! det mesta brukar dock hamna i munnen på mina små när de är med tycker jag! :)

  Klänningen är ju helt underbar!! Får man fråga vart man får tag på en sån?

  SvaraRadera
 6. Kul med bakhjälp i köket, blir inte att sonen och jag gör det så ofta, får se till att baka pepparkakor till jul

  SvaraRadera
 7. Om sanningen ska fram så bakar jag inte särskilt ofta med mina barn, är lite av en perfektionist och vill helst inte ha "hjälp" ;-), när de blir lite större kommer det nog bli roligare.

  Annica: Klänningen är köpt på Lindex, men tyvärr så var det tidigt i våras jag köpte den... tror inte den går att köpa längre.

  SvaraRadera