måndag 18 oktober 2010

Rosa Bandet

I Oktober månads anda passade jag på att knycka några av flickornas prinsess-muffins och dekorerade dem med rosa bandet.

Det är Jordgubbs-muffins med marsipanlock och rosa band i sockerpasta (under locket jordgubbs-glasyr). Locken blev för små, men när jag lade på dom tyckte jag att det ändå såg ok ut. Vet inte vad ni tycker, men det fick vara så. Så fick jag äntligen chans att testa min nya mönsterkavel. Den har jag fått av min bästa vän, Veronica. Tusen tack, vännen, visst blev det ett fint resultat?
Foto: Privat
Tack för titten! Glöm nu inte att köpa Rosa-bandet och bidra till forskningen om bröstcancer.

8 kommentarer:

 1. Vilka jättefina cupcake och en bra påminnelse om Rosabandet-kampanjen. Jag har köpt både rosabandet och lämnat ett bidrag, det känns viktigt för mig.

  SvaraRadera
 2. Jättesöta cupcakes och ett kanonbra sätt att uppmärksamma rosa bandet!!

  tack för svaret om klänningen! är väl inte troligt att det går får tag i en sån nu men hoppas kan man ju alltid :)

  SvaraRadera
 3. Va söta. =) Jättebra sätt att uppmärksamma rosabandetkampanjen. Tyckte det var gulligt när locket var mindre än muffinsen. =)

  SvaraRadera
 4. Verkligen jättefina cupcakes, jag trodde faktiskt det var meningen att locket skulle vara så litet, eftersom "basfärgen" på själva muffinsen passar så bra med formarna och dekorationerna. =)

  SvaraRadera
 5. Vad fina cupcakes! Tycker att de är jättesöta =)

  SvaraRadera
 6. Tack ska ni ha! Ja, även om det inte var original idéen så tyckte jag oxå att det såg ok ut med det lilla locket. Tack för att ni bekräftade det!

  Annica: Hoppas du hittar klänningen nånstans. Jag ska hålla tummarna.

  SvaraRadera
 7. Nämen oh vilket fint mönster det blev av kaveln! Superfina blev dom och jag håller med dom andra, läckert att locken inte tänkte hela... ser ut som om det var planerat så.
  Du är så duktig kära vännen!!!

  SvaraRadera