torsdag 21 oktober 2010

Min begåvade lillebror!

Ville bara visa er denna supersöta potatissticka. Nej, jag har inte köpt den, min lillebror har gjort den åt mig.

För ett tag sedan bad jag honom göra ett muffinsträd åt mig och när han letade inspiration och idéer till detta träd så snubblade han över nåt som kallas luffarslöjd och började göra fina skålar, ljusstakar och potatisstickor i massor :-). Jag fick även en jättefin visp formad som ett hjärta. Titta på alla hans fina saker här.

Det är även brorsan som gjort mitt fina tårtfat. Det här. Fick en förfrågan härom dagen hur han gjort det och så här beskriver han det:

"Vet inte hur jag ska beskriva bara. Jag liksom bara gjorde lite freestyle typ, jag gjorde ju ingen ritning mer än dom måtten du hittade. men jag började med dom tre runda plattorna som en arbetskamrat nibblade ut ur 2 mm rostfri plåt sen bockade jag rundstängerna sen svetsade jag ihop alltsammans! lätt som en plätt klarar ju vilket" barn" som helst ;-P"
(Ja, han är kaxig också!)
Måtten på rundlarna är 20, 26 och 30 cm

Nu väntar jag med spänning på muffinsträdet ;-). Nej, skämt å sido. Tack kära bror! Du är så otroligt begåvad och lyckas med allt du tar dig för. Älskar dig!!

6 kommentarer:

 1. Den är ju underbart söt, vilken duktig bror du har =)

  SvaraRadera
 2. Vilken jättesöt sticka. Gör han på beställning?
  Ska bli kul att se muffinsträdet sen.

  SvaraRadera
 3. Jättefin! Det påminner lite om en olivsked jag har, som man fiskar upp oliver ur smala burkar med. Men den är köpt och därför inte lika kul.

  SvaraRadera
 4. Det va så lite så. Jag klurar fortfarande på ditt träd går så där! kul att du/ni gillar mina saker hade varit kul att göra saker på beställning men jag har nog inte tiden som behövs just nu :-) Men det kommer! Ska ju va ledig från jobbet ett tag snart :-)

  Kram Lillebror!

  SvaraRadera
 5. Hejja Micke! Vad duktig du är!!

  SvaraRadera
 6. Hihi, vilken go bror du har!! :) Potatis/kakstickan var ju ursöt!! Luffarslöjd kan man göra mycket fint utav :) Och tack så hemskt mycket för beskrivingen, jättesnällt att du/ni vill dela med er, guld värt!

  Kramar Therese

  SvaraRadera