torsdag 14 april 2011

Favorit i repris

När jag var helt grön på tårtdekoration så fick jag i uppdrag att göra en doptårta åt barnens lilla kusin. Jag har bloggat denna tårta förut, men jag kände att jag ville visa den igen.

Det enda önskemålet var att den skulle gå i lila och svart.

Trots att jag knappt lärt mig hur man modellerar med sockerpasta, så bestämde jag mig för att göra ett par Converse. Det var mycket pillrigt (framförallt eftersom jag använde en pasta som tog väldigt lång tid att stelna, hade ju inte en aning om att det fanns olika sorter ;))


Men trots att detta är en av de första tårtor jag gjorde, så är det fortfarande en av mina favoriter. Jag sade efter jag gjort den att jag aldrig skulle ge mig på skor igen, men nu (ett och ett halvt år senare) så börjar jag känna mig mogen för det igen :-D.

Foto: Privata
Tack för titten!

9 kommentarer:

 1. Wow vilken galet snygg tårta!!! Färgerna ihop blev skit tuffa!!! Och texten var hur häftig som helst, väldigt annorlunda :) och för att inte tala om skorna.. skitsnygga.. haha hela alltihopa var bara så klockrent... :)

  SvaraRadera
 2. Så snygg! Bra gjort för att vara en av de första tårtorna. Ska bli spännande och se om det dyker upp fler skor här snart. :-)

  SvaraRadera
 3. Helt otroligt läckert!
  Imponerande!

  SvaraRadera
 4. Supersöta skor, tårtan är jättefin

  SvaraRadera
 5. Herregud kvinna, helt nybörjare!!!.. du är en sann talang.. såå duktig.. imponerad. Jag kommer nog snart att våga göra dessa söta skor med..

  SvaraRadera
 6. Skulle inte kunna tro att de är en av de första tårtorna, den var verkligen skitsnygg =) Lila och svart var väldigt fint ihop :)

  SvaraRadera
 7. Den är jättesnygg! Skulle också vilja modellera mera i sugarpaste! kul!!!

  SvaraRadera
 8. WOW!!!! Vilken kreation!!!! GRATTIS!
  Var köper du socker pasta?
  Kram

  SvaraRadera
 9. Helt otroligt! Den är helt fantastisk! Jag skulle vilja ha ett par Converse på min sons doptårta, men det verkar så avancerat!

  SvaraRadera