lördag 14 maj 2011

Mimmi

Helgens tårta har Mimmi tema. Den är till en liten Vanessa som fyller 1 år. Innan jag skulle göra Mimmi var jag eld och lågor över att få göra denna lilla mus. Sen började jag leta inspiration bland andra tårtmakare och insåg då att Mimmi måste vara otroligt svår att göra. Jag är ju perfektionist och är inte nöjd förrän mina modelleringar är så nära orginalet som de bara kan vara... så jag blev lite nervös. Tänkte, att om ingen annan klarar göra en verklighetstrogen mimmi, hur ska då jag göra det? Som tur var har vi ju mycket leksaker hemma och därav många Mimmi, så jag hade bra förebilder. Och jag tycker nog att jag kan vara rätt så nöjd med slutresultatet. Visst det finns många små detaljer som kunde varit bättre, men men.
Vad tycker ni?Foton: Privata


Den färdiga tårtan får ni se senare i helgen!
Kram på er!

9 kommentarer:

 1. Jag tycker Mimmi är jättelyckad! Kan bra tro att hon var svår att göra, alla Disneyfigurer hör säkert till de svåraste man kan modellera, så därför brukar jag göra dem som platta. :)

  SvaraRadera
 2. Tycker att Mimmi är i det närmaste perfekt, så du ska verkligen vara nöjd med din skapelse ;-)! Blir alltid så imponerad av dessa små konstverk och blir så sugen på att testa - men kanske inte ska ge mig på fröken Mimmi på första försöket.. :)

  Tack för trevlig inspiration!
  //

  SvaraRadera
 3. Mimmi är jättesöt!
  Ser fram emot att se bilder på henne när hon sitter på tårtan! :)

  Ha en skön helg!

  SvaraRadera
 4. Hon ble verkligen helt perfekt. Jätte söt. Helt lik orginalet. Jätte söt klänning.

  SvaraRadera
 5. Så jättefin och så supersöt

  SvaraRadera
 6. Den ska du verkligen vara nöjd med, blev jättefin! Verkligen lik originalet!

  SvaraRadera
 7. Jättefin! Du har ju all anledning att vara supernöjd :D

  SvaraRadera
 8. Tack ska ni ha!! Kul att ni alla gillar den! Kram på er!

  SvaraRadera