söndag 8 maj 2011

Rock + Pension

Här är då de mini-tårtor jag gjorde till min väns dotter och pappa.Dottern, Ines ville ha en rockig tjejtårta i svart och rosa och till pappan skulle det vara en man som slappade i gräset med två katter. Han heter Roger, men hon ville ha en liten ordvits och det blev då Proger, för Pensionärs-Roger.

Dessa tårtor innehöll; Vaniljbotten, Passionsfruktsmousse, Chokladkräm. Spacklade med Chokladsmörkräm och täckta med Sockerpasta.

De är riktigt små, passar perfekt till det lilla fika kalaset. Så här små är de:
Foton: Privata
Grattis till Ines och Roger!

10 kommentarer:

 1. Wow vilka fina tårtor =) De såg ju ut att vara riktigt små, de måste ha varit superpilligt att få till allt. Du är verkligen duktig du! :)

  SvaraRadera
 2. Vilka grymt fina tårtor! :D Verkligen pillerjobb!

  SvaraRadera
 3. Älskar dina detaljer! Så fina tårtor!

  SvaraRadera
 4. Roliga tårtor. Vad du kan. :)

  SvaraRadera
 5. Tack igen för tårtorna. Ines smaskade glatt i sig gitarren och PRO-tårtan skrattades det åt:-) Alla blev verkligen superimponerad av dig!!

  SvaraRadera
 6. Jag är är också superimponerad... Jag säger det igen.. du är helt makalös på detaljer. Hittar otroligt mycket inspiration hos dig..

  SvaraRadera
 7. Tårtorna är verkligen jättefina!!

  SvaraRadera
 8. Tack så mycket. Blir varm i hjärtat av alla fina kommentarer!

  Gabbe: Haha, tänk att jag inte själv fattade vad Proger stod för... Jag trodde P:et stod för Pensionär (vilket det iofs gjorde), fattade aldrig att det var PRO. Vilket pucko! Nu blev det ju ännu roligare.
  Kul att alla gillade dom. Blev din pappa nå överraskad, eller visste han att du skulle ha den med? Och Ines då, tyckte hon den var cool nog för att passa henne?

  SvaraRadera
 9. Haha, ja vilket pucko du är Therese;) Pappa fattade iaf direkt och det var väl huvudsaken!:D Han blev överraskad, ingen visste att vi hade tårtor med. Ines var helnöjd, hon brukar drömmande sitta och titta på dina tårtor på bloggen, och den var helt klart tillräckligt cool.
  Men liiite avundsjuk var hon på att katterna satt på morfars tårta;)

  SvaraRadera