lördag 28 maj 2011

Rock-prinsessa

Idas lillasyster fyllde 7 år idag, och tårtbeställningen gav mig verkligen något att bita i. Emilia är en cool liten tjej och Ida sa: "Tänk Rock-prinsessa, typ". Först tänkte jag på en liten tjej i stora basketskor, ballerinakjol och krona på sned. Men så såg jag en bild på Emilia i Idas stoooora punkstövlar, så det fick det bli. Min lilla prinsessa blev nog lite tam om man jämför med Emilia på riktigt, men jag är ändå ganska nöjd med resultatet. Måste dock lära mig att göra armar och händer, de blir alltid katastrof.
Ansiktet är inspirerat av Gorjuss girls. Jag tycker om ansikten som inte visar några känslor alls, och trots det blir så söta.
Foton: Privata
Ha en bra lördagskväll, och grattis till Emilia!!

6 kommentarer:

 1. Tusen tack snälla du :) Har lagt upp ett inlägg nu =) säg till om de är nått ja bör ändra på! Rocktjejtårtan var GRYM :D

  SvaraRadera
 2. hej
  vi vill bara tipsa om att jag har en tävling nu och kanske vill du delta. man kan vinna 4 st utstickare för tårtdekoration
  http://tartpalatset.blogg.se/2011/may/min-tavling-nr-2-1.html

  SvaraRadera
 3. Supercool tårta! Väldigt läckra färger och Rock-prinsessan är ju hur fin som helst i sina stövlar!

  SvaraRadera
 4. Så fräck tårta, verkligen jättefin

  SvaraRadera
 5. Superläcker tårta! :-) Du är så himla duktig! :-)

  SvaraRadera
 6. superfint! en sån tårta skulle passa min egen rock-prinsessa :)) Håller med att armar och ben är svåra att modellera.

  SvaraRadera