tisdag 6 september 2011

Trum-tårta

En väns man fyllde år för någon vecka sedan och jag fick äran att göra tårtan.

Vi pratade detaljer på dagis en morgon när jag lämnade ungarna och hon förklarade att han är ju inte så "gullig", han skulle nog vilja ha en mer "rockig" tårta. Jag hade redan tänkt att jag skulle göra den så verklighetstrogen som möjligt och tänkte att, det blir nog bra. En svart trumma med trumpinnar... kan ju inte bli fel. Medans jag stod där och tänkte på min svarta trumma så utbrister hon plötsligt "fast han har ju iofs sig klätt sina trummor i rosa päls!"
Då blev plötsligt bilderna i mitt huvud lite motstridiga... "inte så gullig", "rockig" och "rosa päls". Haha, jag tyckte det var lite roligt.
Anyway, det blev inte så mycket rosa... texten i rosa fick räcka. Sedan lade jag till handen för att representera "Rock 'n' Roll!!"
Det får bli allt från mig för idag. Vad tycker ni? Jag är riktigt nöjd med den.

15 kommentarer:

 1. Galet cool!!! Den är så bra gjord! Tycker du ska vara jättestolt, för det går ju inte att se att det är en tårta. Den ser väldigt verklig ut. Och trumpinnarna är toksnygga!

  SvaraRadera
 2. Men däääääm! Detta är i särklass den snyggaste tårtan jag någonsin sett och jag har sett några stycken!! Var den svår? Gubben skulle bannimej börja grina om han fick en sån!

  SvaraRadera
 3. Rosa päls lät inte så manligt men tårtan blev ju jättecool ändå =)

  SvaraRadera
 4. jättesnyggt! ser verkligen ut som en riktig trumma!

  SvaraRadera
 5. Häftig!! Man ser faktiskt int att d är en tårta :O

  SvaraRadera
 6. Ohhhhhhhhhhh inte varit in här på så länge (inte slagit igång datorn på flera veckor faktiskt, konstig känsla... skyller på iphonen) Denna är ju heeeeeela magisk!!! Alla tårtor är det iofs... men detta är ju helt i min stil ;)
  DU ÄR BÄÄÄÄÄÄÄST!!!! Ser ut som riktiga pinnar... sjukt...
  Och åhhhhh så jag saknar dig vännen min. Ber om ursäkt för att jag är så dålig på att höra av mig. Du och familjen finns ofta i mina tankar! Massssssa kramar!! /Veronica

  SvaraRadera
 7. Snygg trumma! Kul att göra lite coolare tårtor, ofta är tårtorna ju lite gulliga :-)Smart att skippa pälsen hade nog varit svårt att få verklighetstroget.

  SvaraRadera
 8. het otroligt fräck.. Skit snygg.. trumpinnarna var såå fina. Ja allt

  SvaraRadera
 9. Tusen tack för alla fina kommentarer!! Jag blir helt rörd!

  Maria: Den var inte supersvår, lite pickel med kanterna. Största utmaningen var fukten i luften. Den svarta pastan svettades så sjukt mycket att jag inte ens behövde använda lim för att sätta fast handen, den fastnade av sig själv ;-)

  Myriz: Saknar dig med! Jag är inge bättre på att höra av mig. Så du är förlåten ;-). Kram på dig, vännen!!

  SvaraRadera
 10. hej! Vad har du för bokstavsutstickare till denna? Vore jätteglad om du svarade via mail. sophia.lindberg@hotmail.com

  SvaraRadera