söndag 4 september 2011

Grattis lilla mamma!

Mamma fyllde år och jag gjorde tårtan. Hade ingen inspiration alls, men fick naturligtvis fria händer. Började spåna på cirklar runt kanten och bara ha tårtan helt vit. Men på något sätt gick jag i slutändan för långt och tårtan blev nästan en bröllopstårta. Nåja, den blev ju fin i alla fall och mamma gillade den. Det var huvudsaken.
Blommorna blev något av ett hastverk. Ville försöka mig på nejlikor, men alla sa: "Åh, vilka fina rosor!"... Jaja, rosor, nejlikor, same, same ;-)
Innehåll: Citronmousse, Rårörda jordgubbar och Jordgubbsmousse. Spacklad med Chokladsmörkräm. Täckt och dekorerad med sockerpasta.

Stort grattis till min mamma! Hoppas din dag var toppenbra!

9 kommentarer:

 1. Vilken fin tårta! Härlig den där bollkanten, den skall jag minnas. Hittar visst alltid bra idéer i din blogg. :)

  SvaraRadera
 2. Tack ska ni ha.

  Tove: Det känns helt galet kul att du hittar inspiration hos mig. Det var ju du som gjorde att jag började med denna hobby! Och jag inspireras av dig varje gång jag är in i din blogg. Tack! Du gjorde min dag :-)

  SvaraRadera
 3. Jättefin tårta! Kanten är verkligen jättesnygg!

  SvaraRadera
 4. Åååå.. så vacker.. Älskar "bubblorna" på sidorna.. Superfint.. Jätte vackra blommor

  SvaraRadera
 5. Ute i god tid!!! Under december månad (ja alla adventshelger) kommer vi att i HELA LEV VACKERT HUSET hålla JULMARKNAD, vi söker därför just nu hantverkare som har hantverk som passar stilen och känslan i vår butik i övrigt. Mat, bak, bröd, godis, saft, sylt och dylikt är underbart hantverk!Du som hantverkare kan boka in dig på en eller flera adventshelger, mail en bild på något av ditt hantverk och skriv till oss på vitromantik@gmail.com om du är intresserad, VI LOVAR ATT DET KOMMER BLI SÅÅÅ MYSIGT OCH SÅ TOPPEN!!!! Och du vet väl att det finns ett vandrarhem bara ett par hundra meter ovanför oss och en stor camping hundra meter nedanför med jätte bra boende i fall du reser långt! Vi tar 250 kr per dag oavsett hur många dagar man vill vara med. Halva priset för den som vill stå ute. KRAM www.levvackert.se el www.levvackert.blogspot.com

  SvaraRadera
 6. Mamma älskade den.

  SvaraRadera
 7. Wow, den här tårtan är ju hur vacker som helst!! Jättesnyggt med alla cirklar på kanten =)

  SvaraRadera