onsdag 5 oktober 2011

Pops

Här om dagen, när en av tjejerna var sjuk och den andra fick följa med pappa och handla, så bröt hela helvetet lös ;-). Försök att förklara för en 3 åring varför hon inte får gå ut när hon är sjuk.

Jag var tvungen att snabbt komma på nåt kul att göra. Baka, var det enda jag kunde komma på. I panik bläddrade jag igenom bakböcker för att hitta nåt jag kunde göra av det jag hade hemma. Så slog det mig... marshmallows, choklad och grillspett hade jag hemma.

Mycket lätt att göra, och extremt uppskattat av ledsna barn.
Emma gjorde väl kanske inte så mycket mer än provsmakade och slösade på strössel. Allt av mitt finaste rosa-skimmrande socker hamnade på köksgolvet. Men det var mitt eget fel, som tog fram det.
De uppskattades av storasyster också :D

Bra tips för tråkiga eftermiddagar med barn. Allt du behöver är marshmallows, smält choklad, strössel av olika slag och något att sätta dom på. Klubbpinnar, grillspett eller liknande.

2 kommentarer:

  1. Vilka söta flickor du har.. så syskonlika.. jag är lite sugen på att testa göra cake pops.. eller också marshmallowsfluff

    SvaraRadera
  2. Kan tänka mig att de är otroligt uppskattade både av barn och vuxna, är ju en sån god och enkel kombination med chokladen och marshamllows :) !

    SvaraRadera