I helgen har jag gjort två tårtor som fått mig att tänka tillbaka i tiden. Idag ska jag visa er den första. En Pippi-tårta till en liten tjej som fyllde fyra år.
På denna tårta gav jag RKT en andra chans. Fortfarande för knöligt för min perfektionist-ådra, men jag är annars mycket nöjd. Tricket tror jag handlar om flera lager sockerpasta.
Jättefin och mysiga färger!!
SvaraRaderaVad innebär RKT? : )
SvaraRaderaEn verkligen jätte fin Pippi..Älskade lilla blomman med knappen.. Jätte söt.. Härliga färger. Jätte flickig utan det rosa faktiskt.. Menar du att du gjorde Pippi av RKT?
SvaraRaderaMycharmbracelet: Rice Krispie Treats, borde kanske ha skrivit det;-), Det är en massa som man gör av Rice Krispies (frukost flingor), smör och marchmallows. Så behöver man inte göra hela figuren i gedigen sockerpasta.
SvaraRaderaBakverk och fikastunder: Tack så mycket!
Carola: Tack! Ja, tårtan är så stor, 25cm, och jag ville ha en stor Pipi , så kroppen hennes är RKT. Allt annat, huvud, ben och armar är ju sockerpasta.
jättefin blev den.så svårt och göra ansikte tycker jag,tar du penna eller använder du pasta,eller
SvaraRaderaVilken fin Pippi-tårta! :)
SvaraRadera