måndag 12 juli 2010

Amandas tårta #1

Har inte så mycket tid... inatt hade jag tänkt hinna sova lite också ;-). Men jag tänkte iaf slänga in tårtan Amanda fick på sin födelsedag. Hon älskar ju Hello Kitty, så temat var självklart. Den bestod av ljus botten, Rabarbermousse med jordgubbsbitar och chokladmousse. Som vanligt spacklad med chokladsmörkräm... kanske dax att hitta nån annan god smörkräm snart.

Foto: Privat
Tack för titten! Nu ska jag knoppa in!

6 kommentarer:

 1. Åh, den är supersöt!! Gillar designen och utsmyckningen med småpärlor på pärlbandet och bokstäverna!

  SvaraRadera
 2. Tusen Tack Hanna! Vad uppmärksam du är. Jag tyckte oxå att jag fick till pärlorna på bokstäverna riktigt bra (om man får säga det själv). Tycker dock att pärlbands-verktyget är något av en besvikelse... jobbigt att man får kanter på det. Använder du en sån? Har du isf nåt bra tips?

  SvaraRadera
 3. Det tycker jag absolut att du får säga!! Jag kan bara säga detsamma om pärlbandsverktyget. Kanske att det blir bättre med övning, men jag har aldrig lyckats bra med det.. Så när jag vill ha ett pärlband så rullar jag pärlor för hand - riktigt tidskrävande.. Om man skall rulla små bollar så vill jag varmt rekommendera att göra det i marsipan (om man nu inte är allergisk eller så) - tycker att det blir ett jämnare och finare resultat än vad exempelvis sugarpaste ger..

  SvaraRadera
 4. Jag har nominerat dig till Beautifil blog award, kolla min blogg:
  http://bakgladje.blogspot.com/2010/07/beautiful-blogger-award.html
  för jag tycker om din blogg.
  Kram Erika

  SvaraRadera
 5. Vilken underbar tårta!! Grattis till stora tjejen i efterskott. Tänkte på henne 6/7 men var på Öland då och lät både dator och mobil vara orörda så jag säger det nu istället. Bättre sent än aldrig;-)
  Vore förresten kul att hinna ses snart igen, men du jobbar väl hela sommaren va?

  Kraaaam!!

  SvaraRadera