tisdag 13 juli 2010

Beautiful Blog Award!


Helt otippat så har lilla jag fått en Blog Award av Erika som har bloggen Bakglädje. En bakentusiast precis som jag och som har fyllt sin blogg med massor av mumsiga bakverk och smarriga recept. Om ni inte redan spanat in hennes blogg så är det dax nu.

Tusen Tack för det Erika! Det var verkligen en rolig överraskning. Trodde väl aldrig att min lilla blogg skulle kunna lämna sådana avtryck, att jag var värd en Award. Detta kan jag leva på länge.

När man fått utmärkelsen bör man
- kopiera in award-bilden i sin blogg för att visa att man fått den
- tacka och länka till den som nominerade en
- nominera sju andra bloggare och länka till dem
- berätta sju intressanta saker om sig själv

Oj, oj, att komma på sju intressanta saker blir svårt, men jag gör ett försök:

* Jag bor i en liten stad i södra Dalarna med mina två fantastiska barn och min underbara man som håller ställningarna när jag tar mig vatten över huvudet. Han klagar aldrig när jag jobbar dygnet runt för att hinna med alla tårtor som skall göras.

* Tårtbakar intresset föddes förra året när Emma skulle döpas. Kontaktade flera tårtmakare på nätet och försökte beställa av dom, men när jag blev ignorerad av alla så surnade jag till, tänkte: det kan väl inte vara så svårt. Och vips så var en ny passion född.

* Jag har bott i USA i ett år. Lite utanför New York, NY. Så här i efterhand så önskar jag att jag hade haft mitt tårtbakarintresse då, för det finns så mycket mer saker att få tag i där. Det är lätt att vara efterklok.

* Jag har storlek 35 på fötterna och får oftast handla på barnavdelningen.

* Jag är en godisråtta utav rang och äter alldeles för ofta och för mycket.

* Jag avskyr att träna och tar helst bilen överallt. Börjar dock inse att åldern håller på att komma ikapp mig och att det nog snart är dax att ta sig i kragen.

* Jag har hållit på med musik hela livet. Har spelat Cello, trumpet, piano och elbas... men i huvudsak har jag sjungit. Det enda som finns kvar är väl pianot och ev ska jag ta upp sångkunskaperna (efter 6 år borta från "scenen") och sjunga på min guddotters dop nu i höst.

Här kommer de sju bloggar som jag vill nominera:

Rimnas Skafferi
Helt underbar blogg om scrapbooking dit jag alltid vänder mig för 100-procentig inspiration.

Mickes Hobby Blogg
Min lillebrors Blogg om RC-flyg. Här finns jättemånga roliga filmer som är filmade med minikamera från hans små radiostyrda flygplan.

Tårthumlan
En annan dalkulla som bakar fantastiska tårtor, bloggar på Dalarnas Tidningars hemsida.

Baka baka liten kaka
Bakblogg som bjuder på mycket inspiration, fantastiska skapelser och hjälpsamma recept.

Sockerkonst
Otroligt skicklig tårtbakare med egen bok och vacker blogg med hjälpsamma arbetsbeskrivningar.

Med Mina Händer
En helt fantastisk sida (som jag inte är helt säker på att det är en blogg, men hon är väl värd en Award ändå) och en fantastisk kreatör. Allt hon gör blir underbart vackert och man kan klicka sig runt på hennes sida i timmar och inspireras och förundras.

Sand's Drömmar
Supersnygg blogg om inredning, trädgård, foto mm.

3 kommentarer:

 1. Tack!!!
  Blir alldeles varm i hjärtat av dina fina ord!
  Jag har kikat runt en bra stund i din blogg och måste bara säga... WOOOW tjejen! Du är ju helt grymt duktig!
  Både på scrapbooking/kortmakeri och framförallt på att dekorera tårtor!

  Leker ganska mycket med play doh lera då jag är dagmamma så jag vet verkligen hur svårt det är att få till ting i 3D. En eloge till dig!

  Önskar dig en fin sommar!
  Kram Anna Maria

  SvaraRadera
 2. Rimna: Supermycket Tack! Dessa ord betyder otroligt mycket när de kommer från dig. Har länge följt din blogg, och att jag liftar dig i nästan allt jag gör är ju ingen hemlis efter att du tittar igenom bloggen. Kommer leva på dina fina ord ett bra tag framöver.

  SvaraRadera
 3. Vad kul att du blev glad. Jag gillar din blogg, du gör många fina saker.
  Jag kommer också från Dalarna :-) men bor i Linköping nu. Och så har jag spelat cello och piano. Mycket gemensamt alltså... och så tårtorna förståss!
  Kram Erika

  SvaraRadera